Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Бид 20-иод нэрийн ургамлын хими-технологийн шинж чанарт үндэслэн шинэ нэрийн дарс, Баян-Алтай бальзамын төрхийн спиртлэг багатай архи, Мишээл ундаа, эрүүл ахуйн зориулалттай Сэргэлэн бэлдмэл, үнэрт ургамал чисэнцэр, тост манжин боловсруулах, бэлтгэх, заавар заавар зөвлөмж 10-ыг боловсруулсан



Салбар :
Он :
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :




Үзсэн тоо(Нийт) 88
Сүүлийн сард 3
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД