Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Төслийн дугаар :
Төслийн төрөл : Дэд төсөл
Хугацаа: 1989-1989
Санхүүжилт: мян.төг
Түлхүүр үг : гүзээ, элэг, зүрх, хос ходоод, толгойн мах, хэл, хиам, консерв, тархи
Үр дүн
Бөөрөнхий мах , Утмал зайдас гэсэн 2 шинэ нэрийн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх туршилтын ажлыг амжилттай явуулж дуусган бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн заавар, техникийн нөхцлийг боловсруулж батлуулсан. Бөөрөнхий мах үйлдвэрлэх технологийг үйлдвэрт нэвтрүүлсэнээр жилд 164, Утмал зайдас үйлдвэрлэх технологи 40.9 мянган төгрөгийн ашигтай ажиллах тооцоо гаргасан.
Удирдагч