Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Хүнсний түүхий эдийн нөөцийг зохистой ашиглах, хаягдалгүй технологи боловсруулах



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : Дэд төсөл

Хугацаа: 1989-1989

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : гүзээ, элэг, зүрх, хос ходоод, толгойн мах, хэл, хиам, консерв, тархи

Үр дүн

Бөөрөнхий мах , Утмал зайдас гэсэн 2 шинэ нэрийн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх туршилтын ажлыг амжилттай явуулж дуусган бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн заавар, техникийн нөхцлийг боловсруулж батлуулсан. Бөөрөнхий мах үйлдвэрлэх технологийг үйлдвэрт нэвтрүүлсэнээр жилд 164, Утмал зайдас үйлдвэрлэх технологи 40.9 мянган төгрөгийн ашигтай ажиллах тооцоо гаргасан.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Бөөрөнхий мах , Утмал зайдас бүтээгдэхүүн Дэлгэрэнгүй
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД