Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Дотор мах, шулсан мах, дайвар эрхтэнг хөлдөөж хадгалах технологийн горим



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : Дэд төсөл

Хугацаа: 1989-1989

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : задрал, утах, чанах, борцлох, давслах, ариутгах, ялзруулагч, савлах

Үр дүн

Энэ технологийг үйлдвэрлэлд нэвтрүүлсэнээр дамжлага ажиллагааны явцад хорогдол эрс багасан, мөн бүтээгдэхүүний ариун цэвэр, хэлбэр үзэмж, хэрэглээний шаардлага болон хадгалах агуулахын багтаамж, тээврийн хэрэгсэлийн даац ашиглалт эрс сайжирч, тэр хэмжээгээр үйлдвэрлэлийн үр ашиг дээшлэх шинжлэх ухааны үндэслэлийг боловсруулав.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД