Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Хүнсний ногоог ялгах, ангилах, бүтээлийн норм, үнэлгээ



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : Дэд төсөл

Хугацаа: 1989-1989

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : агротехник, зоорь, хураах, зөөх, сармис, ачих, буулгах, тараах, эргүүлэх, хатаах

Үр дүн

Уг нормыг мөрдсөнөөр төмс, хүнсний ногоог хүлээн авах, зоорилох, борлуулах үед гүйцэтгэх ялгах, ангилах ажил гүйцэтгэж буй ажилчдын хөдөлмөр зарцуулалтын үндэслэлийг сайжруулах нөхцлийг бүрдүүлнэ.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД