Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Төслийн дугаар :
Төслийн төрөл : Сэдэвт ажил
Хугацаа: 1990-1990
Санхүүжилт: мян.төг
Түлхүүр үг : хөврөл, улаанбуудай, амин хүчил, липид, витамин, зуурмаг, цардуул, нүүрс ус
Үр дүн
Судалгаа туршилтын ажлын үр дүнд шинэ нэр төрлийн Сүлжээ булочкийн жор, технологи, техникийн баримт бичгийг боловсрууллаа. Улаанбуудайн хуурсан үр хөврөл болон үзмээр шанз хийсэн нь бүтээгдэхүүний тэжээллэг чанарыг дээшлүүлэх боломжийг бүрдүүлэв.
Удирдагч