Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Төслийн дугаар :
Төслийн төрөл : Сэдэвт ажил
Хугацаа: 1990-1990
Санхүүжилт: мян.төг
Түлхүүр үг : хуурай хоол, бэлэн хоол, хатаасан ногоо, төмс, мах, шанз, хоол үйлдвэрлэл, хүнс үйлдвэрлэл, технологи
Үр дүн
Төмс, хүнсний ногоо, хатаасны дараах бүтээгдэхүүний, бэлэн хуурай хоолны хими технологийн шинж чанарыг тодорхойлон, хуурай хоол үйлдвэрлэх, төмс хүнсний ногоог хатаах, мах болон дайвраар хатаамал шанз, хольц бэлтгэх зэрэг технологиудыг боловсруулан жорыг тогтоож, туршин үйлдвэрлэсэн.
Удирдагч