Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Монгол рахитын шалтгаан зүйг хоол хүнс, зан үйлтэй холбон судалсан дүн



Салбар : Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : Сэдэвт ажил

Хугацаа: 2001-2002

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : амин дэм, бүс, хүүхэд, кальци, дутмаг, нар, гэрэл, илчлэг, уураг

Үр дүн

1. Жирэмсэн эхийн Д-амин дэмийн дутал болон нөөц дутмаг байдалын судалгаа
2. Жирэмсэн эх болон бага насны хүүхдийн хоол хүнсэн дэх кальцийн дутмаг байдалын судалгаа
3. Нарны гэрлийн дутмаг байдалын судалгаа
4. Бага насны хүүхдийн хоол хүнсэн дэх уураг болон илчлэгийн дутмаг байдалын судалгаа зэргийг хийж гүйцэтгэв

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Д - аминдэмийн дутлаас сэргийлэх зөвлөмж Дэлгэрэнгүй
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД