1
|
Otgontogoo,, Ts.Davaasuren, , Ch.Otgonbayar. |
The standardization of Mongolian sheep tail fat. |
2014 |
Дэлгэрэнгүй |
2
|
О.Отгонтогоо, Ц.Даваасүрэн, Ч.Отгонбаяр, Г.Эрдэнэцэцэг |
Лаа эмийн шинэ сууриудын тогтвортой байдлыг судалсан дүнгээс. |
2014 |
Дэлгэрэнгүй |
3
|
Б.Амартүвшин, Н.Эрдэнэчимэг, Л.Мөнхгэрэл, Ц.Болор, П.Одонмажиг |
Гишүүнээс пектин гарган авах тохиромжтой нөхцөл. |
2014 |
Дэлгэрэнгүй |
4
|
Н.Эрдэнэчимэг, Б.Амартүвшин, Л.Мөнхгэрэл, П.Одонмажиг |
Хүнсний зориулалттай зарим төрлийн полисахарид гарган авах хагас үйлдвэрлэлийн туршилтын дүнгээс. |
2014 |
Дэлгэрэнгүй |
5
|
Т.Номиндарь, , Н.Эрдэнэчимэг, , Г.Гантогтох, , Б.Баярмаа |
Монгол оронд тарималжуулан ургуулсан Өндөр зоосон цэцэг (Inula helenium.L) болон Артишок (Cynara scolymu.L)-ийн хими, биохимийн судалгааны дүнгээс. |
2014 |
Дэлгэрэнгүй |
6
|
Б.Чанцалням, , С.Энхзаяа,, Ч.Отгонбаяр,, П.Одонмажиг,, Б.Баярмаа |
Чацаргана жимсний үр, хальсны тосны химийн болон антиоксидант идэвхийн судалгааны дүнгээс. |
2015 |
Дэлгэрэнгүй |
7
|
Т.Номиндарь, , Н.Эрдэнэчимэг, , Г.Гантогтох,, Б.Баярмаа |
Нүүрсусаар байлаг тарималжуулсан ургамлын хими-технологийн судалгаа. |
2015 |
Дэлгэрэнгүй |
8
|
Б.Хувьтавилан,, Б.Мөнхзул,, Г.Билгүүнсайхан,, Д.Өлзийдулам, , А.Чимэдцогзол,, Ч.Отгонбаяр |
Цефазолин антибиотикийн агууламжийг өндөр идэвхит шингэний хроматографийн арга болон спектрометрийн аргаар харьцуулан судалсан нь. |
2015 |
Дэлгэрэнгүй |
9
|
Л.Мөнхгэрэл, , Б.Амартүвшин, , Ц.Болор, , Г.Бүрэнбаатар,, Н.Эрдэнэчимэг,, Д.Рэгдэл |
Хээрийн далбига (Agaricus arvensis shaeff) мөөгний химийн судалгааны дүнгээс. |
2015 |
Дэлгэрэнгүй |
10
|
Ц.Болор, , Л.Мөнхгэрэл, , Б.Амартүвшин, , П.Одонмажиг,, Н.Эрдэнэчимэг, Б.Баярмаа |
Улаанбуудайн сүрэл (Wheat straw)-ээс лигнингүйжүүлэлтийн өмнө ба дараа ялгасан гемицеллюлозын шинж чанарын харьцуулсан судалгаа. |
2015 |
Дэлгэрэнгүй |
11
|
Б.Амартүвшин, , Н.Эрдэнэчимэг, , Ч.Мөнхтуяа,, Н.Мөнхцэцэг,, П.Одонмажиг |
Гишүүний пектин ашиглан бүржмэл цэлцгий чихэр үялдвэрлэх технологийн туршилтын дүнгээс. |
2015 |
Дэлгэрэнгүй |
12
|
Ч.Отгонбаяр,, Б.Чанцалням,, А.Чимэдцогзол |
“Могилевын жамба (Malva mohiliviensis) ургамлын үрийн тосны хүчил, токоферол, стеролын судалгаа”, |
2015 |
Дэлгэрэнгүй |
13
|
Ч.Отгонбаяр,, Б.Чанцалням,, А.Чимэдцогзол |
Урвуу гагадай (Amaranthus retroflexus. L) ургамлын үрийн тосны хүчил, токоферол, стеролын судалгаа. “ |
2015 |
Дэлгэрэнгүй |
14
|
С.Энхзаяа, , П.Одонмажиг, , Э.Мөнхбат, , Б.Баярмаа |
Чацарганы мөчир, навчнаас флавоноид агуулсан бүтээгдэхүүн гарган авах боломж. ШУТИС, |
2016 |
Дэлгэрэнгүй |
15
|
Л.Мөнхгэрэл, , Ц.Болор, , Б.Амартүвшин,, Т.Төвшинжаргал,, Б.Баярмаа |
Эвэрлэг дэлбэнх (Pleurotus Ostreatus) мөөгний химийн найрлагын дүнгээс. ШУТИС, |
2016 |
Дэлгэрэнгүй |