Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Монгол ба Солонгост эмчилгээний зориулалттай исгэсэн цагаан идээний жижиг ба дунд үйлдвэрлэлийг хөгжүүлэх



Салбар : Хөдөө аж ахуйн (ХАА) шинжлэх ухаан

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : Хамтарсан төсөл

Хугацаа: 2013-2015

Санхүүжилт: 30075.00 мян.төг

Түлхүүр үг : Микробиологи, сүүнхүчлийн бичил биетэн, дрожж, , цэгээ, ферментаци, лактозын задрал

Үр дүн

- Исэг цагаан идээ үйлдвэрлэх технологийн заавар -1
- Исэг цагаан идээ үйлдвэрлэх стандарт /байгууллагын / -1
- Исэг цагаан идээ үйлдвэрлэх арга (ашигтай загвар)-1
- ТЭЗҮ-1
- Шинэ бүтээгдэхүүний технологийн шат дамжлагын иж бүрдэл -2
- Нэг сэдэвт бүтээл -1
- Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл, илтгэл-30
- Сэтгүүл -1
- Товхимол, атлас -2
- ЭШ хурлын эмхтгэл -5

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 “Бэлчээрийн монгол малын сүү, сааль” нэг сэдэвт бүтээл. 2016 Дэлгэрэнгүй
2 Dairy bulletin. -товхимол 2016 Дэлгэрэнгүй
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Сүүн хүчлийн бичил биетний хөрөнгөтэй сүүн тэжээлийн технологийн шат дамжлагын загвар Дэлгэрэнгүй
2 Сүүн хүчлийн бичил биетний хөрөнгөтэй зайрмагийн технологийн гат дамжлагын загвар Дэлгэрэнгүй
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Пробиотик сүүн ундаа Дэлгэрэнгүй
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Исэг сүүн сүүн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх арга Гэрчилгээний дугаар №2209 Дэлгэрэнгүй
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Исэг цагаан идээний үйлдвэрийн ТЭЗҮ Дэлгэрэнгүй
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 N.Erdenetsogt . Ts.Batsukh. Mongolian traditional fermented foods. 1st Mongolia-Korean symposium for cooperation of Science and Technology in Agriculture. Ulaanbaatar. он 2013 Дэлгэрэнгүй
2 N.Erdenetsogt . Ts.Batsukh. Монгол цагаан идээ ба өв уламжлал. The characteristics of cultural interaction in East Asia. The st International Conference of Korea-Mongolia Academy and Culture Forum. South Korea. Soul. он 2014 Дэлгэрэнгүй
3 N.Erdenetsogt . Ts.Batsukh. Innovation in technology of Shimiin arkhi. The characteristics of cultural interaction in East Asia. The 2st International Conference of Korea-Mongolia Academy and Culture Forum. Ulaanbaatar. он 2014 Дэлгэрэнгүй
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД