Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Төслийн дугаар : 9087087
Төслийн төрөл : Инновацийн төсөл
Хугацаа: 2012-2014
Санхүүжилт: 59000.00 мян.төг
Түлхүүр үг : Микробиологи, сүүнхүчлийн бичил биетэн, дрожж, нэрэлтийн төхөөрөмж, цэгээ, ферментаци, лактозын задрал
Үр дүн
1. Шимийн архи үйлдвэрлэх арга (шинэ бүтээл)-1
2. Монгол цагаан идээ судлалын төв-1
3. Монгол цагаан идээний үйлдвэрлэлд эрүүл ахуй, ариун цэврийн дэглэм хэвшүүлэх зөвлөмж -1
4. Монгол үндэстний хүнс судлал – нэг сэдэвт бүтээл -1
5. Монгол цагаан идээ “ сургалтын гарын авлага-1
6. Цагаан идээ боловсруулах төхөөрөмжийн сургалтын гарын авлага-1
7. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл, илтгэл-4
10. Спирт агуулсан сүүний ундааны стандарт /байгууллагын / -1