Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Монголын хүн амын ундны ус, хоол тэжээлийн үнэлгээ, эрсдэлт хүчин зүйл, хүнсний аюулгүй байдлын судалгаа



Салбар : Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан

Төслийн дугаар : 24/20069

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 2006-2009

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : Төвлөрсөн усан хангамж, Төвлөрсөн бус усан хангамж, Усан сан, Эх үүсвэр, Эрдэсжилт, Хатуулаг, М агни, Кальци, Хлорид, Нитрат, Нитрит, Аммиак, Сульфат, Ундны усны стандарт, Эрүүл ахуйн үнэлгээ, Бохирдуулагч эх үүсвэр,

Үр дүн

1. Унд ахуйн усны үндсэн найрлагыг судалсан дүн:
2. Ундны усны шим бохирдолтын үзүүлэлтийг судалсан дүн:
3. - Ундны усны эх үүсвэрүүдэд ариун цэвэр, байршил зүйн тандалт судалгаа явуулж, бохирдуулагч хүчин зүйлүүдийг тогтоосон судалгааны дүн:
4. - Ундны усны нян сүдлалын хурдавчилсан шинжилгээний дүн:




Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Улсын, аймаг орон нутаг, олон нийт өрхийн хэмжээнд ундны усыг хэрэглэх зөвлөмж Дэлгэрэнгүй
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД