Салбар : Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан
Төслийн дугаар : 24/20
Төслийн төрөл : ШУТ төсөл
Хугацаа: 2004-2005
Санхүүжилт: 21000000 мян.төг
Түлхүүр үг : хоногийн зөвлөмж, үндсэн ашигт бодис, эрүүл мэнд, технологийн сөрөг, давуу тал, хүнсний эрүүл ахуй, бохирдол, экологи
Үр дүн
Уламжлалт болон өргөн хэрэглээний зарим хүнсний бүтээгдэхүүний найрлагын /үндсэн шимт бодис, тэжээллэгийн/ эмхтгэл
Уламжлалт хоол, хүнсний бүтээгдэхүүний хүн амын эрүүл мэндэд үзүүлэх нөлөөллийн үнэлгээ
Хоол хүнс бэлтгэх уламжлалт болон орчин үеийн технологийн сөрөг, давуу талын харьцуулсан үнэлгээ /дууссан ажлын тайлан/
Уламжлалт хоол хүнсийг бэлтгэх үеийн экологийн аюулгүй байдлын үнэлгээ /дууссан ажлын тайлан/