Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Балт зөгийн удмын санг бататган бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийг нэмэгдүүлэх



Салбар : Хөдөө аж ахуйн (ХАА) шинжлэх ухаан

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 2007-2009

Санхүүжилт: 433895 мян.төг

Түлхүүр үг : бүл, бүлэнцэр, лав, сүүнцэр, морфологи, фено хэв шинж, галбирваррооз, аскосфероз

Үр дүн

1.Зөгийн үржлийн бүлийн стандарт УСТ 4227-2010
2. Зөгийн халдварт өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх эмчлэх заавар
3. Зөгийн сүүнцэрийн чанарыг тодорхойлж, шинэ нэр төрлийн бүтээгдэхүүний загвар
4. Зөгийн аж ахуйг бусад аж ахуйтай хослох зохистой хувилбарын зөвлөмж

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Д.Сэлэнгэ . "Зөгийн бал". УБ 2009 Дэлгэрэнгүй
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Зөгийн аскоферозтой тэмцэх заавар Дэлгэрэнгүй
2 Зөгийн үжил өвчинтэй тэмцэх заавар Дэлгэрэнгүй
3 Зөгийн варроозтой тэмцэх заавар Дэлгэрэнгүй
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД