Салбар : Хөдөө аж ахуйн (ХАА) шинжлэх ухаан
Төслийн дугаар :
Төслийн төрөл : ШУТ төсөл
Хугацаа: 2001-2002
Санхүүжилт: 4,900.0 мян.төг
Түлхүүр үг : техник технологи, шинжилгээ, хяналт, хүнсний аюулгүй байдал, микробиологийн аюул, малын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн
Үр дүн
1. Мах махан бүтээгдэхүүнд мал эмнэлгийн анхан шатны үзлэг шинжилгээ хийх журам
2. Хүнсний захын байрны эрүүл ахуйн ариун цэврийн шаардлагын стандарт
3. Сүүний хадгаллтын хугацааг уртасгах LPS арга, сүүний үйлдвэрлэлд хүнсний аюулгүй байдлыг хангах зөвлөмж.
4. Загасны махны шинжилгээний цогцолбор арга зэрэг техникийн баримт бичиг боловсруулав.