Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Мал амьтны гаралтай түүхий эд бүтээгдэхүүнд магадлан шинжилгээ хийх арга, технологи



Салбар : Хөдөө аж ахуйн (ХАА) шинжлэх ухаан

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 2001-2002

Санхүүжилт: 4,900.0 мян.төг

Түлхүүр үг : техник технологи, шинжилгээ, хяналт, хүнсний аюулгүй байдал, микробиологийн аюул, малын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн

Үр дүн

1. Мах махан бүтээгдэхүүнд мал эмнэлгийн анхан шатны үзлэг шинжилгээ хийх журам
2. Хүнсний захын байрны эрүүл ахуйн ариун цэврийн шаардлагын стандарт
3. Сүүний хадгаллтын хугацааг уртасгах LPS арга, сүүний үйлдвэрлэлд хүнсний аюулгүй байдлыг хангах зөвлөмж.
4. Загасны махны шинжилгээний цогцолбор арга зэрэг техникийн баримт бичиг боловсруулав.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Сүүний үйлдвэрлэлд хүнсний аюулгүй байдлыг хангах тухай зөвлөмж Дэлгэрэнгүй
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД