Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Төслийн дугаар :
Төслийн төрөл : ШУТ төсөл
Хугацаа: 1988-1988
Санхүүжилт: мян.төг
Түлхүүр үг : хонины мах, үхрийн мах, химийн бүтэц, ариутгалын горим, микробиологийн үзүүлэлт, гол мах,
Үр дүн
Манай орны бэлчээрийн маллагаатай малын махны хиймийн бүтэц, билогийн үнэт чанарын талаар ХҮЭШЗТИ-ийн хийж байгаа шинжилгээ судлагааны материалд тулгуурлан гол мах, нурууны махаар лаазалсан, утаж, чанасан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологи боловсруулав
Удирдагч