Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Төслийн дугаар :
Төслийн төрөл : ШУТ төсөл
Хугацаа: 1988-1988
Санхүүжилт: мян.төг
Түлхүүр үг : дотор мах, хуйхалсан чих, шийр, цэлцэгнүүр, химийн бүтэц, хиам,
Үр дүн
Үслэг ба салслаг дайвар түүхий эдийг зохистой ашиглах зөвлөмжийг боловсруулав.
- Махны үйлдвэрийн салбарт малыг үйлдвэрийн аргаар нядлах явцад их хэмжээгээр гарч хуримтлагдаж байгаа дотор эрхтэн, дайвар түүхий эдийн ашиглалтын байдалд дүн шинжилгээ хийж эдийн засгийн хувьд ашигтайгаар боловсруулж хэрэглэх асуудлыг шийдвэрлэсэн