Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Орчин ба эрүүл мэнд



Салбар : Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 1997-1999

Санхүүжилт: 1186.3 мян.төг

Түлхүүр үг : түгэлт, ундны ус, хэмжилт, стандарт хазайлт, изотоп, радон

Үр дүн

Судалгааны дүнгээс үзэхэд эх орны гол нэр төрлийн хүнсний бүтээгдэхүүний нийлбэр гамма идэвхийн дундаж үзүүлэлт нь импортын ижил нэрийн бүтээгдэхүүнийхтэй нэг түвшинд байгааг, мөн ундны усны нийлбэр гамма идэвхийн түвшин хаврын улиралд их болдгийг судалгааны жил бүрийн үзүүлэлт харуулж байна.
Хүнсний бүтээгдэхүүнд гамма цацрагийн нийлбэр идэвхийн түвшин 100 БК/кг, тамхинд 250 Бк/кг байж болох хэмжээг тогтоосон.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 эш-ний ажлын тайлан Дэлгэрэнгүй
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД