Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Мал аж ахуйн уламжлалт үйлдвэрлэлийн техник, технологийг боловсронгуй болгох



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 1999-2001

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : цөцгийн тос, пахт, цех, сүү, гүүний айраг, манипулятор,

Үр дүн

Бага оврын жижиг цөцгийн тос цохигч нь нүүдлийн нөхцөлд тохирсон, дуртай газраа аваачин угсарч ажиллуулахад тохиромжтой, энгийн ажиллагаатай, хүн хүч шаардахгүй, ямар ч насны хүн ажиллуулах боломжтой дээрх тос цохигчоор үйлдвэрлэсэн масло нь гадны ямар нэг гаж амт үнэргүй, цэвэр цөцгийний цэвэр сайхан амт үнэртэй, биежилт сайтай болсон.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Сүү машиндаж цөцгийн тос хийх зөвлөмж Үндэсний уламжлалт цагаан идээ хийх аргачлалыг тус тус боловсруулсан. Мөн 2 бүтээлд патентын гэрчилгээ авсан. Дэлгэрэнгүй
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД