Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Төслийн дугаар :
Төслийн төрөл : ШУТ төсөл
Хугацаа: 1989-1989
Санхүүжилт: мян.төг
Түлхүүр үг : хоол, хооллолт, зохистой хэмжээ, найрлага, илчлэг, тослог
Үр дүн
Сэдэвт ажлын хүрээнд нийт 158 төрлийн хүнсний найрлага Хоолны жор технологи -ийн дагуу үйлдвэрлэгддэг 566 хоолны тэжээллэг бодис, илчлэгийг тодорхойлсноор хүн амын бүлэгт хамрагдах хүмүүсийн физиологийн онцлогт тохируулан ялгавартай хандах нөхцлийг бүрдүүлэв.
Удирдагч