Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Сүүн хүчлийн микроорганизмын хуурай хөрөнгө ашиглан ногоо давслах, байцаа исгэх технологи боловсруулах



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 1989-1989

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : дээж, консервлох, исэлт, ялзруулагч, чихэр, савханцар, нян, хөгц, хөрөнгөнцөр, өнгөр

Үр дүн

Туршилт судалгааны ажлын үндсэн дээр сүүн хүчлийн микроорганизмын хуурай хөрөнгө ашиглан ногоо давслах, байцаа эсгэх технологийн заавар, бусад техникийн бичиг баримтуудыг бэлэн болгож батлуулан мөрдүүлж байна. Цаашид сүүн хүчлийн бактерийн хуурай хөрөнгийг Шарын голын жимс ногооны консервын завод, САА, гуанз, нийтийн хоол, ногоо бэлтгэх, хадгалах газар, айл өрхүүдэд ашиглах боломжтойг нотлов.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД