Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Төслийн дугаар :
Төслийн төрөл : ШУТ төсөл
Хугацаа: 1989-1989
Санхүүжилт: мян.төг
Түлхүүр үг : дээж, консервлох, исэлт, ялзруулагч, чихэр, савханцар, нян, хөгц, хөрөнгөнцөр, өнгөр
Үр дүн
Туршилт судалгааны ажлын үндсэн дээр сүүн хүчлийн микроорганизмын хуурай хөрөнгө ашиглан ногоо давслах, байцаа эсгэх технологийн заавар, бусад техникийн бичиг баримтуудыг бэлэн болгож батлуулан мөрдүүлж байна. Цаашид сүүн хүчлийн бактерийн хуурай хөрөнгийг Шарын голын жимс ногооны консервын завод, САА, гуанз, нийтийн хоол, ногоо бэлтгэх, хадгалах газар, айл өрхүүдэд ашиглах боломжтойг нотлов.
Удирдагч