Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Эх орны хүнсний түүхий эдийн физик, химийн шинж чанарыг судлах, чанар сайтай шинэ бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологи боловсруулах



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 1988-1988

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : ийлдсийн уураг, пастерчилсан сүү, зөөхий, аарц, тараг, биохими,

Үр дүн

- Хонь ямааны сүүний хиймийн найрлага, физикийн шинж чанарыг судалж, үйлдвэрлэлийн аргаар боловсруулах технологийн судалааг явуулав.
- Хонь ямааны сүүнд хими, физик, биохимийн болон микробиологийн задлан шинжилгээг явуулав.
- Хонь ямааны сүүгээр шинэ нэрийн сүүн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх боломжийг нээж, бэлэн бүтээгдэхүүнийг хадгалах, хэрэглэх хугацааг тогтоов.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД