Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Төслийн дугаар :
Төслийн төрөл : ШУТ төсөл
Хугацаа: 1990-1990
Санхүүжилт: мян.төг
Түлхүүр үг : витамин, найрлага, хоол хүнс, хэмжээ, технологийн боловсруулалт, дулааны үйлчлэл
Үр дүн
Технологи боловсруулалтанд орсон мах, сүү, сүүн бүтээгдэхүүнд агуулагдах витамины хэмжээг дулааны боловсруулалт явуулсны дараа боловсруулалтын өмнөх витамины хэмжээтэй харьцуулан судалж витамины алдагдлын зүй тогтлыг тогтоосон. Судалгааны үр дүнд бүх төрлийн витамин технологи боловсруулалтын явцад зохих хэмжээгээр алдагддаг нь нотлогдсон.
Удирдагч