Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Технологи боловсруулалтанд орсон мах, сүү сүүн бүтээгдэхүүнд агуулагдах витамины хэмжээг тодорхойлох



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 1990-1990

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : витамин, найрлага, хоол хүнс, хэмжээ, технологийн боловсруулалт, дулааны үйлчлэл

Үр дүн

Технологи боловсруулалтанд орсон мах, сүү, сүүн бүтээгдэхүүнд агуулагдах витамины хэмжээг дулааны боловсруулалт явуулсны дараа боловсруулалтын өмнөх витамины хэмжээтэй харьцуулан судалж витамины алдагдлын зүй тогтлыг тогтоосон. Судалгааны үр дүнд бүх төрлийн витамин технологи боловсруулалтын явцад зохих хэмжээгээр алдагддаг нь нотлогдсон.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД