Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Төслийн дугаар :
Төслийн төрөл : ШУТ төсөл
Хугацаа: 1990-1990
Санхүүжилт: мян.төг
Түлхүүр үг : архи, ундаа, чихэр үйлдвэрлэл, хүнсний үйлдвэр, норм, норматив, хорогдол, аргачлал
Үр дүн
1. Архи, ундаа үйлдвэрлэлийн технологийн дамжлагын хорогдлын норматив тогтоох нэгдсэн аргачлал
2. Ундаа үйлдвэрлэлийн түүхий эдийн зарцуулалтыг хуурай бодисоор тооцох аргачлал
3. Чихэр үйлдвэрлэлийн технологийн дамжлагын хорогдол тогтоох аргачлалыг тус тус боловсруулсан.