Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Хүнсний түүхий эдийн нөөцийг зохистой ашиглах хаягдал багатай технологи боловсруулах



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 1990-1990

Санхүүжилт: 64.4 мян.төг

Түлхүүр үг : үр тариа, талх, гурил, буудай, хүнсний бүтээгдэхүүн, технологи, үйлдвэрлэл

Үр дүн

Хүнсний буудайн эрт болцтой, цавуулаг ихтэй сортын тариалалтыг нэмэгдүүлэх, цавуулгийн хэмжээг 2 нэгжээр дээшлүүлэх, гурилын чанарын үзүүлэлт, зэрэг дугаарын бүлэглэлийг хүн ам, үйлдвэрлэлийн хэрэгцээ шаардлагад үндэслэн шинээр тогтоож зориулалтын гурил үйлдвэрлэх, талхны чанаржуулагч, нэмэлт бэлдмэлүүдийг үйлдвэрлэх, бага хүчин чадлын үйлдвэрлэл зохион байгуулах, шинэ дэвшилтэт техник, уян хатан технологи болон биотехнологийн ололтыг өргөн нэвтрүүлэх замаар газар тариалангийн бүтээгдэхүүний нөөцийг хүнсний зориулалтаар бүрдүүлнэ.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД