Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Байгалийн өгөөжийг ашиглах, хүнсний бүтээгдэхүүний нөөцийг арвижуулах шинэ нэр төрлийн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологи боловсруулах сэдвийн хүрээнд Нутагшуулсан сортын рапсийн тос гарган авах, тосыг цэвэрлэх, цайруулах технологи боловсруулах



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 1985-1987

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : тос, фосфат, шинэ, арга, угаах, бодис, ус, ургамал, амьтан, витамин, стерид

Үр дүн

Манай орны нөхцөлд тарьж байгаа рапсын үрийн тосыг хандлах аргаар гарган авсан ажлын дүн,тосны физик химийн зарим шинж чанарыг тодорхойлсон байна.Туршилтын цехийн зураг схемийг боловсруулсан байна.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Төслийн ажлын тайлан, рапсыг боловсруулах технологийн горим, техник технологиын шийдэл. Дэлгэрэнгүй
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД