Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Уураг, витамин, эрдэс бодисоор баяжуулсан тэжээллэг чанартай шинэ бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологи боловсруулах сэдвийн хүрээнд Цөцгийн тосыг дахин боловсруулж, баяжуулах техникийн баримт бичиг боловсруулах



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 1985-1986

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : давс, уураг, төмс, гурил, чихэр, какао, амт, горим, баяжуулах, сүү, эксикатор

Үр дүн

Шинэ нэр төрлийн бүтээгдэхүүний стандарт,заавар,техникийн нөхцөл,жор,орцын нормын баримт бичиг боловсруулан зохих шатны хяналтаар шалгаруулж батлуулан үйлдвэрлэлд нэвтрүүлсэн байна.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Төслийн эрдэм шинжилгээний ажлын тайлан Шинэ нэр төрлийн бүтээгдэхүүний стандарт,заавар,техникийн нөхцөл,жор,орцын нормын баримт бичиг Дэлгэрэнгүй
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД