Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Өлөн гэдэсний түүхий эдийн нөөцийг нэмэгдүүлж, чанарыг сайжруулах арга замыг хайж илрүүлэх



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 1986-1986

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : түүхий эд, өөх, мах, чийг, үнэр, ус, уураг, толгой, хусуур, ширээ, тос, сүм

Үр дүн

-Туршилт судалгааны ажлын дүнгээс авч үзэхэд дулааны улиралд орон нутагт бэлтгэгдэх бог малын өлөн гэдсийг экспортод гарах бүтээгдэхүүний шаардлагын хэмжээнд хүргэж болосруулах боломжтой байна.
-Зээр гөрөөсний өлөн гэдсийг агнуурын үед бэлтгэж,боловсруулах боломжийг судлах, гулууз мах, дотор эрхтэн,өөхний гарцыг тогтоох туршилтын ажлыг Сүхбаатар аймгийн Сүхбаатар сумын нутагт явуулсан тухай бичиж тайланд хавсаргав.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Төслийн ажлын тайлан. Дэлгэрэнгүй
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД