Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Монгол тарималжсан жимс, жимсгэнийг боловсруулах шинэ технологи.



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 1999-2001

Санхүүжилт: 50995.4 мян.төг

Түлхүүр үг : липид, аминдэм, вермут, чацаргана, хөх шарилж, жимс,

Үр дүн

Жимс жимсгэний шүүсийг боловсруулах, эдгээр жимс жимсгэнэ оролцсон бүтээгдэхүүний технологийн тооцоог бодоход ашиглах зорилгоор дээрх 9 нэрийн жимс, жимсгэний зөөлөн эд шүүсний реологийн шинж чанарыг анх удаа судлан тогтоож үр дүнг тусгасан.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 Баян-Алтай Бальзамын төрлийн дарс, Бэрх Вермутын төрлийн дарс, Биндэр жимсний өтгөрүүлсэн шүүс, Дөлгөөн хийжүүлсэн ундаа зэрэг бүтээгдэхүүнээр патентын гэрчилгээ авсан. - Чацарганы жимсгэний бүтээгдэхүүний чаарыг сайжруулах арга зам зөвлөмжийг боловсруулсан - 4 стандартыг боловсруулж гаргасан. Дэлгэрэнгүй
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД