Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Нутгийн үхрийн ширний таваарлаг чанарыг судалж гутлын дээд биений зориулалттай арьс үйлдвэрлэх технологийг боловсронгуй болгох



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи

Төслийн дугаар :

Төслийн төрөл : ШУТ төсөл

Хугацаа: 1981-1985

Санхүүжилт: мян.төг

Түлхүүр үг : процесс, консервации, ферменты, отмоки, щелоч, вода, среде, ПАВ, режим, промывки, сушки, методе

Үр дүн

В 18 месячном возрасте сокросоленное сырья имеет следующую толщину:
бычки 2.2 мм, телки 1.9 мм, в 2-х летнем сллтветственно 2.1 мм и 2.0 мм, в 3-х летнем 2.4 мм, и 2.0 мм, в 4-х летнем 2.4 мм, и 2.0 мм, в 5-х летнем 2.7 мм и 2.4 мм.
Изучение химического состава и физико-механических свойств для изучения товарного качества сырья местного монгольского скота.

Удирдагч


Бүрэн эх

Эрдэм шинжилгээний бүтээл
1. Нэг сэдэвт бүтээл, ном, товхимол /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
2. Эрдмийн зэрэг горилсон бүтээлийн нэр

3. Шинэ ба шинэчилсэн бүтээгдэхүүний загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
1 төслийн ажлын тайлан Монгол малын арьс боловсруулах технологийн горим. Дэлгэрэнгүй
4. Шинэ болон шинэчилсэн технологи /нэр/

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
5. Тоног төхөөрөмжийн туршилтын загвар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
6. Батлагдсан стандарт

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
7. Зөвлөмж

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
8. Заавар

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
9. Патент

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
10.Ашигтай загварын гэрчилгээ


Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
12. Техник эдийн засгийн үндэслэл

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
13. Газрын зураг, атлас

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
14. Шинэ онол, теором

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
15. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
16. Эрдэм шинжилгээний өгүүлэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
17.Эрдэм шинжилгээний илтгэл гадаад

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
18.Эрдэм шинжилгээний илтгэл дотоод

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
19.Аргачлал

Зохиогч Бүтээлийн нэр Он
20.Ишлэл


Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД