Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Төслийн дугаар :
Төслийн төрөл : Технологийн туршилт, зүгшрүүлэлтийн төсөл
Хугацаа: 2019-2022
Санхүүжилт: 42,100.0 мян.төг
Түлхүүр үг : Ингэний сүү, эсэг идээ, , баяжуулсан аарц, технологи, ач холбогдол, горим,
Үр дүн
1. САМО институт, Технологийн дээд сургуулийн биохими, микробиологийн судалгаа, инжилгээний лабораторид шинжлэн баталгаажуулав.
2. Нийслэлийн мэргэжлийн хяналтын газар, САМО институт, Технологийн дээд сургуулийн биохими, микробиологийн судалгаа, инжилгээний лабораторит шинжлэн баталгаажуулав.
3. “Ингэний сүүг фермент –хүчлийн аргаар ээдүүлэн аарц үйлдвэрлэх арга” ашигтай загварын гэрчилгээ авсан. /№ 3045/
4.Ингэний сүүний найрлагыг тохируулан сүүнхүчлийн бактерийн цэвэр өсгөврийн хөрөнгөөр боловсруулж гүзээлзгэнэ жимсний хандаар баяжуулан тараг үйлдвэрлэнэ.
5.Ингэний сүүтэй гүзээлзгэнэтэй тараг үйлдвэрлэх арга” ашигтай загварын гэрчилгээ авсан.
/№ 3317/
6.MNS6858:2020