Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Үхрийн утаж чанасан гол мах, Гахайн утаж чанасан гол мах, Гахайн утаж чанасан нурууны мах бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн заавар, дотор махан бүтээгдэхүүн Эрээлжийг үйлдвэрлэх технолоийн заавруудыг тус тус боловсруулсан.



Салбар :
Он :
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :




Үзсэн тоо(Нийт) 101
Сүүлийн сард 1
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД