Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Хүнсний бүтээгдэхүүнийг савлах үед ариутгаж чанарыг нь хамгаалах аргууд зөвлөмж Хүнсний бүтээгдэхүүнийг жижиглжн савлах картон хайрцаг стандартыг боловсруулсан. Хүнсний бүтээгдэхүүний сав баглаа боодол сурах бичгийг хэвлэн гаргсан



Салбар :
Он :
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :




Үзсэн тоо(Нийт) 77
Сүүлийн сард 4
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД