Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Манай орны хүн амын хүнсний хангамжид гол байр эзэлдэг буудайн үйлдвэрлэлд орчин үеийн шинжлэх ухааны шилдэг ололт болох биотехнологи, молекулын маркерийн аргуудыг хэрэглэн ургацыг нэмэгдүүлэхийн зэрэгцээ тэсвэрт чанарыг сайжруулах судалгааны ажлын технологийг боловсруулав.



Салбар :
Он : 2013
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :



Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

Бүтээлийн тоо : 15

Ишлэгдсэн тоо : 0


Үзсэн тоо(Нийт) 70
Сүүлийн сард 2
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД