Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

. Ж.Цийрэгзэн Хүнсний бүтээгдэхүүнд цацрагийн бохирдлыг тодорхойлсон судалгааны үр дүнгээс. "Maл, амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдал" Эрдэм шинжилгээ, үйлдвэрлэлийн бага хурал. он, УБ



Салбар :
Он : 2003
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :




Үзсэн тоо(Нийт) 58
Сүүлийн сард 3
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД