Э-шуудангийн хаяг
Нууц үг
Нэвтрэх
Нууц үг сэргээх
Шинээр бүртгүүлэх
Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх
Нүүр
Эрдэмтэн
Бүтээл
Тайлан
АНГИЛАЛ
Бүгд(19304)
Байгалийн шинжлэх ухаан(9517)
Инженерийн ухаан, технологи(1404)
Хөдөө аж ахуйн (ХАА) шинжлэх ухаан(1344)
Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан(1401)
Нийгмийн шинжлэх ухаан(5280)
Хүмүүнлэгийн ухаан(348)
Газарзүй, геологи, хүрээлэн буй орчны шинжлэх ухаан(9)
Эхлэл
/
Илтгэлийн мэдээлэл
Энхтуяа Б. Жирнокислотный состав мяса яков: - Основные направления функционального питания и безопасность пищевых продуктов Всероссийская научная молодежная конференция, Улан-Үдэ 70-71стр
Салбар :
Он :
2006
Зохиогч
Бүтээлийн тоо :
Ишлэгдсэн тоо :
Хамтарсан
Үзүүлэлт
Сэтгэгдэл
Үзсэн тоо(Нийт)
87
Сүүлийн сард
3
Татагдсан тоо(Нийт)
0
Сүүлийн сард
0
Ишлэгдсэн тоо
0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :
СЭТГЭГДЛҮҮД