Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Дрожжийг хүнсний нэмэлт бүтээгдэхүүнд ашиглах судалгаа Хүнс-Тех корпораци ЭМЯХХААЯ-ны “БИНХ”-ны комисс, НЭМХ хамтарсан “Биологийн идэвхт хүнс Монголд” онол практикийн бага хуралд .06.21



Салбар :
Он : 2006
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :




Үзсэн тоо(Нийт) 72
Сүүлийн сард 4
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД