- Эхлэл /
- Илтгэлийн мэдээлэл
Цэцгээ Д Цэцэгмаа Р Эрдэнэчимэг О “ Хошуу тарианы исгэлэн бүтээгдэхүүний технологийн судалгаа”. ШУТИС. ЭШ-ний бага хурал. -2008. 9 С.Нарандэлгэр Д.Цэцгээ “Гоёо, хөмүүл нэмсэн талхыг хадгалах үеийн чанарын өөрчлөлтийн судалгаа” ШУТИС. Эрдэм шинжилгээний бага хурал. 2008. 10 Цэцгээ Д Цэцэгмаа Р Хошуу тарианы хивгэн дээр суурилсан исгэлэн бүтээгдэхүүний жор орцын оновчлол. /ШУТИС. ХБТС. “Хүнс судлал 2009” ЭШБХурал. -2009 11 Цэцгээ Д Цэцэгмаа Р Дэлгэрмөрөн Д. Хошуу тарианы исгэлэн бүтээгдэхүүний тэжээллэг чанарын судалгаа. /ШУТИС. ХБТС. “Хүнс судлал 2009” ЭШХурал. -2009. 12 Цэцгээ Д Хүрэлцэцэг П Амбага М Чимгээ Ц Сосорбурам Долгор С. Чихрийн шижин өвчний үед хэрэглэх хүнсний нэмэлт бүтээгдэхүүний фармакологийн судалгаа. /ШУТИС. ХБТС. “Хүнс судлал 2009” ЭШХурал. -2009. 13 С.Нарандэлгэр Д.Цэцгээ Хөмүүлтэй талхны эрдэс бодисын агууламжийн судалгаа ХБТС-ийн эрдэм шинжилгээний хурал. он
Салбар :
Он : 2007
Зохиогч