Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Үр тариа, ургамлын гаралтай түүхий эд бүтээгдэхүүнийг хадгалах үед тавигдах чанар, эрүүл ахуй хорио цээрийн шаардлага, түүний хэрэгжилт явц, үр дүн



Салбар :
Он : 2014
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :



-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :


Үзсэн тоо(Нийт) 110
Сүүлийн сард 6
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД