Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

2. Төрөл бүрийн эрүүл мэндийн цай MNS 5743: 3. Биологийн идэвхт хүнсний нэмэлт бүтээгдэхүүнд нийлбэр флавоноид тодорхойлох спектрофотометрийн арга MNS 5745: 4. Малын гаралтай уурагт бүтээгдэхүүн MNS 5557: 5. Хушны самрын тос MNS 5787 : 6. Хушны самрын шахдас MNS 5788 : 7. Бэвлэнцэрийн үнэрт охь СББХК УБ салбарын BST- 8. Ишгэн шарилжны үнэрт охь СББХК УБ салбарын BST- 9. Ганганы үнэрт охь СББХК УБ салбарын BST- 10. Хүнсний бүтээгдэхүүн дэх хорт болон брхирдуулагч бодисын ерөнхий стандарт MNS САС 193: 11. Олон улсын худалдаанд баримтлахыг зөвлөсөн тохиолдлын чанартай бохирдлын үеийн хүнсний бүтээгдэхүүн дэх цацраг идэвхт изотопын хэмжээ MNS CAC GL 5: 12. Хүнсний бүтээгдэхүүн болон сав баглаа, боодлын материал дахь хлорт винилийн мономер ба акрилнитрилийн зөвлөмж хэмжээ MNS CAC GL 6: 13. Худалдаанд нийлүүлэх хүнсний нэмэлтийн шишгололтод тавих ерөнхий шаардлага MNS CAC 107: 14. Цацрагаар боловсруулсан хүнсний бүтээгдэхүүний ерөнхий стандарт MNS CAC 106: 15. Хүнсний давс MNS CAC 150: 16. Загасанд агуулагдах метилт мөнгөн усны зөвшөөрөгдөх хэмжээ MNS CAC GL 7: 17. Савласан хүнсний бүтээгдэхүүний шошголотод тавих ерөнхий шаардлага MNS CAC 1: 18. Хүнсний нэмэлтийн ерөнхий стандарт MNS CAC 192:



Салбар :
Он : 2007
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :




Үзсэн тоо(Нийт) 104
Сүүлийн сард 3
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД