Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнд-аминдэм "А (ретинол), аминдэм "Е" (токоферол)-ын агууламжийг тодорхойлохөндөр мэдрэмжит шингэнийн хроматографийн арга САЗ 17: шинжилгээний аргын заавар



Салбар :
Он : 2016
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :




Үзсэн тоо(Нийт) 122
Сүүлийн сард 5
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД