Э-шуудангийн хаяг
Нууц үг
Нэвтрэх
Нууц үг сэргээх
Шинээр бүртгүүлэх
Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх
Нүүр
Эрдэмтэн
Бүтээл
Тайлан
АНГИЛАЛ
Бүгд(19304)
Байгалийн шинжлэх ухаан(9517)
Инженерийн ухаан, технологи(1404)
Хөдөө аж ахуйн (ХАА) шинжлэх ухаан(1344)
Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан(1401)
Нийгмийн шинжлэх ухаан(5280)
Хүмүүнлэгийн ухаан(348)
Газарзүй, геологи, хүрээлэн буй орчны шинжлэх ухаан(9)
Эхлэл
/
Илтгэлийн мэдээлэл
Lactobacillus, Streptococcus-ийн төрлийн бактерийн нутгийн омгийн зарим шинж чанарын харьцуулсан судалгаа Хүнсний технологи.чанарын систем, Олон улсын ЭШ бага хурал, ШУТИС, ХБТС, УБ 9-рсар
Салбар :
Он :
2004
Зохиогч
Бүтээлийн тоо :
Ишлэгдсэн тоо :
Хамтарсан
Үзүүлэлт
Сэтгэгдэл
Үзсэн тоо(Нийт)
76
Сүүлийн сард
5
Татагдсан тоо(Нийт)
0
Сүүлийн сард
0
Ишлэгдсэн тоо
0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :
СЭТГЭГДЛҮҮД