Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Lactobacillus, Streptococcus-ийн төрлийн бактерийн нутгийн омгийн зарим шинж чанарын харьцуулсан судалгаа Хүнсний технологи.чанарын систем, Олон улсын ЭШ бага хурал, ШУТИС, ХБТС, УБ 9-рсар



Салбар :
Он : 2004
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :




Үзсэн тоо(Нийт) 76
Сүүлийн сард 5
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД