Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Evaluation of total phenolics content and antioxidant activity of Mongolian and imported beers



Салбар :
Он : 2011
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :



-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :


Үзсэн тоо(Нийт) 65
Сүүлийн сард 3
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД