Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Identification and evaluation of microbes derived from Mongolian traditional fermented milk The international symposium for conservation and sustainable use of Asian microbial resources



Салбар :
Он : 2010
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :



-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :


Үзсэн тоо(Нийт) 86
Сүүлийн сард 4
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД