Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Diversity of Lactic acid bacteria and yeast in the Mongolian fermented milk products is a rich source for probiotic strains



Салбар :
Он : 2016
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :



-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :


Үзсэн тоо(Нийт) 112
Сүүлийн сард 3
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД