Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

“Монголын уламжлалт исгэлэн сүүн бүтээгдэхүүнээс Kluyveromyces marxianus-г ялган авах, түүнийг тэжээлийн үнэт чанар бүхий шар сүүн ундаа гарган авахад ашиглах боломжийг судлах” ШУТИС, ҮТС-ийн Биотехнологи, шим тэжээлийн салбар



Салбар :
Он : 2018
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :



Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 5

Ишлэгдсэн тоо : 0

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :


Үзсэн тоо(Нийт) 74
Сүүлийн сард 2
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД