Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Шохойлог хальсны кальцийн шимэгдэлтийг сайжруулах технологийн судалгаа, Дэлхийн хүнсний өдрийг тохиолдуулан ХХААХҮЯ-аас зохион байгуулсан



Салбар :
Он : 2018
Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :



-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :


Үзсэн тоо(Нийт) 91
Сүүлийн сард 5
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД