Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Determination of the fatty acid composition offal meat of sheep produced in Mongolia using GC and GC-MS



Салбар : Хөдөө аж ахуйн (ХАА) шинжлэх ухаан , 4.2 Амьтан, сүү судлал
Он : 2015
Түлхүүр үг :

Аннотаци



Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :



Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.

Үзсэн тоо(Нийт) 132
Сүүлийн сард 6
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :