Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

“Улаан хоолой, ходоодны хавдар үүсэхэд хоол хүнсний эрсдэлт хүчин зүйлсийн нөлөө”.



Салбар : Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан , 3.1 Анагаах ухааны суурь судалгаа
Он : 2019
Түлхүүр үг :

Аннотаци



Зохиогч

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :



Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.

Үзсэн тоо(Нийт) 49
Сүүлийн сард 5
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар