Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Монгол бяслагийн технологи, микробиологийн судалгаа, түүний чанарыг сайжруулах арга зам



Салбар : Инженерийн ухаан, технологи
Улсын дугаар :
Хамгаалсан он : 1979
Түлхүүр үг : сүү, бяслаг, монгол цагаан идээ, тараг, ээзгий, монгол бяслаг, микробиологи, технологи, судалгаа, сүү ээдүүлэх, параметр, хувилбарууд

Аннотаци

Монгол бяслагны микробиологи, технологийн судалгааг хийж, сүү ээдүүлэх зохистой параметрүүдийг тогтоож, чанар сайтай бяслаг үйлдвэрлэх технологийн хувилбаруудыг боловсруулав.



Зохиогч

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

Бүтээлийн тоо : 2

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 206
Сүүлийн сард 5
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :