Шинжлэх Ухаан Технологийн Сан
Нэвтрэх

Зарим хоолны элэг хамгаалах шинж чанар, технологийн судалгаа



Салбар : Анагаах ухаан, эрүүл мэндийн шинжлэх ухаан
Улсын дугаар : 1504
Хамгаалсан он : 2005
Түлхүүр үг : амин дэм, тосны хүчил, уураг, тос, нүүрс ус,

Аннотаци

Хоол хүнсний зохистой хэрэглээгээр дамжуулан эрүүл мэндээ хамгаалах, аливаа өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх, өвчилсөн тохиолдолд түүний явцыг нь сааруулах зорилгоор сувиллын ач холбогдолтой бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийг орчин үеийн шаардлагад нийцүүлэн зохион байгуулах нь нийгмийн тулгамдсан олон асуудлыг шийдвэрлэх боломжийг олгох ач холбогдолтой.



Зохиогч

Боловсролын доктор(PhD)

Бүтээлийн тоо : 1

Ишлэгдсэн тоо : 0




Ишлэлүүд


Ишлэл бүртгэгдээгүй байна.
Зохиогч Нэр Төрөл Он Салбар

Үзсэн тоо(Нийт) 203
Сүүлийн сард 5
Татагдсан тоо(Нийт) 0
Сүүлийн сард 0
Ишлэгдсэн тоо 0
Сэтгэгдэл бичих
Нэр :


СЭТГЭГДЛҮҮД

Шинжлэх ухааны доктор(ScD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :

Боловсролын доктор(PhD)

-

Бүтээлийн тоо :

Ишлэгдсэн тоо :